perjantai 13. syyskuuta 2013

Liigavihjeet 13.9.2013

hifk.gifHIFK - Bluesblues.gif
Vihjaaja: NikoH
Liiga: Liiga
Alkamisaika: 18:30

- Järjeton kerroin. Tasoeroa toki joukkueiden väliltä löytyy, mutta muukalaislegioonan (HIFK) peli on takkuillut odotetusti reenikaudella. Kahdeksasta ET- pelistä se on onnistunut voittamaan ainoastaan yhden! Tuskin peli siis vielä tänäänkään on edes lähellä valmista. Blues puolestaan aloitti eilen Liigakautensa pirteästi kaatamalla TPS:n jatkoajalla. Blues oli ottelussa vakuuttava toista erää lukuun ottamatta, vaikka oli se kyllä siinäkin erässä hyvin mukana. TPS:aa kannatteli sen ulkkarivahvistukset ja Blues olisi ansainnut täydet 3 pistettä, mutta se sai "vaan" kaksi. Tänään täyteen pistepottiin on hyvät mahdollisuudet HIFK:ta vastaan ja vaikka Helsingin jäähalli onkin ollut melkoinen peikko Bluesille, niin yli 4 kertoimella ehdottomasti Blegi peleihin! 
Loukkaantumisista vielä sen verran, että IFK:lta puuttuu pelistä Ville Peltonen, Corey Elkins, Juuso Salmi ja Petr Stloukal. Varsinkin kaksi ekaa pahoja poissaoloja. Blues lähtenee matsiin samalla kokoonpanolla kuin eilenkin.

Valinta: Blues
Kerroin: 3.85
Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
5x0p04.png

1 kommentti:

  1. Free Online Slot Machine Games for Fun Play In 2021 happyluke happyluke dafabet dafabet 우리카지노 우리카지노 3260In League with under 0.5 goals goals, you are guaranteed a

    VastaaPoista